Over ons

Back in time - de geschiedenis van Huiskes Mode

Het familiebedrijf Huiskes Mode staat onder leiding van het echtpaar Jeroen en Ria Rijks. Huiskes Mode is in 1925 opgericht door de grootouders van Jeroen Rijks, vervolgens hebben zijn ouders het overgenomen en zodoende namen Jeroen en Ria het stuur, als derde generatie, over. Inmiddels bestaat het familiebedrijf uit zes vestigingen, namelijk in Vaassen, Twello, Heerde, Velp, Lochem en Raalte. 


Huiskes mode en Dekker Mannenmode 

In 2014 opende Huiskes Mode haar zesde filiaal in Heerde. Hierbij werd ook de overname van Modehuis Dekker een feit. Een reden hiervoor was; om niet alleen de vrouwelijke klant van de leukste dameskleding te voorzien, maar ook de mannen die meekomen om te winkelen, het een stuk leuker te maken. Natuurlijk kan dit alleen wanneer de service goed is en het juiste aanbod aan herenmode aanwezig is. De filialen in Heerde en Twello hebben dan ook sinds 2014 Dekker Mannenmode als een fijne buur mogen verwelkomen.


Mee met de tijd

Jeroen en Ria zijn het met elkaar eens, als ondernemer moet je mee met de tijd. De klant staat centraal en houdt nou éénmaal van gemak en vernieuwing. Augustus 2015 was dan ook een hoogtepunt in hun ondernemerscarriere, de winkel in Twello werd helemaal herbouwd en gloed nieuw opgeleverd. Terwijl de winkel in Heerde een luxe en klassieke uitstraling heeft, is de nieuwe winkel in Twello een perfecte omschrijving van 'mee gaan met de tijd'. Lekker stijlvol en industrieel, maar ook jong en vernieuwend. Dit laatste werd dan ook gelijk toegepast in de collectie van Huiskes Mode, er kwamen vele jonge merken bij zoals Elvira Casuals, Dreamstar en In Shape.