Naar boven
  • Groot assortiment
  • Eenvoudig reserveren
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies

Welkom bij Huiskes Mode & Dekker Mannenmode

Welkom op de website slash webshop van Huiskes Mode. Op deze site én in onze zes vestigingen delen we graag onze kijk op mode met u. Bij Huiskes Mode en Dekker Mannenmode kunt u een collectie van toonaangevende merken verwachten, voor hem en voor haar. Bij ons wordt mode geboden voor alle leeftijden, van trendy en hip tot modern klassiek. De collecties sluiten aan bij het modebeeld van vandaag; onderscheidend, verrassend, kortom: stijlvol. 

Verrassend, stijlvol en hip!

Bent u opzoek naar een leuke outfit voor de dag of een gelegenheid? Huiskes Mode biedt u een ruime keus aan kleding! Ons assortiment damesmode bestaat onder andere uit merken als; Tramontana, Opus Fashion, Elvira Casuals, Taifun en  Angels maar ons assortiment kent ook klassieke merken zoals Betty Barclay, Frank Walder, Gerry Weber en Roberto Sarto. Ons assortiment herenmode bestaat onder andere uit merken als: Olymp, Fellows, Meyer en No Excess: van casual sportief tot klassiek en formeel kunt u bij ons terecht. Om onze klanten van de meest trendy dameskleding te voorzien vernieuwen wij het assortiment regelmatig met nieuwe collecties en artikelen. Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste collecties en acties, volg dan onze facebookpagina's > Huiskes Mode en Dekker Mannen mode. Heb je geen zin of tijd om in de winkel te shoppen? Dan is het voor u wellicht een optie om online te bestellen. Online kunt u ons overzicht aan merken nog eens rustig bekijken. Houdt u er wel rekening mee dat het aanbod wat wij online hebben, vele malen kleiner is dan ons aanbod in de winkels.

Voorraad in de winkel en webshop is verschillend
LET OP! De collecties van de webshop en de winkel kunnen verschillen. Als u het artikel wilt komen passen, informeer u dan eerst of het artikel op voorraad is in de desbetreffende winkel. Daarvoor kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor in Heerde: 0578-572395.


Wij delen uw passie

Mogen we u binnenkort ook verwelkomen in onze winkels? Onze verkoopadviseuses helpen u graag. Zij delen dezelfde passie voor mode als u. Daarom kunt u bij Huiskes Mode een persoonlijk advies verwachten. Wat staat wel? En wat staat er niet? Op die vragen krijgt u een eerlijk antwoord, dat garanderen wij u.