Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Snelle leveringen
  • Veilig betalen met iDEAL, Creditcard of AfterPay
  • Eenvoudig retourneren
  • ✔ Mode voor alle leeftijden

Bestellen en Betalen

Bestellen

Hoe kan ik de verzendkosten/retourkosten vermijden? 
Wanneer u besteld voor €50 of meer, dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor een bestelling onder de €50 geldt er een bedrag van €3,95 voor het verzenden van uw pakket. Wanneer uw de bestelling in één van onze winkels ophaald, vermijd u de verzendkosten. Het zelfde geldt voor het retourzenden van uw bestelling, doet u dit via één van onze winkels, dan heeft u geen verzendkosten (anderzijds bedragen deze kosten €4,95). 


Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

U kunt uw bestelling op verschillende manieren betalen, namelijk:

  • iDeal
  • Creditcard: Visa, Mastercard
  • Achteraf betalen: Afterpay

Kies je voor AfterPay, dan kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijken, ervaren en proberen. Ben je er blij mee? Dan betaal je met één klik op de knop. Mocht er toch iets retour gaan, geen probleem, met AfterPay betaal je alleen voor wat je houdt. Hoe werkt AfterPay?
1. Je ontvangt je bestelling van de webwinkel
2. Na ontvangst van je bestelling krijg je binnen enkele dagen een betaaloverzicht per e-mail. Ook kun je de AfterPay app downloaden op je smartphone of tablet voor de meest actuele status van je betaaloverzicht.
3. Na ontvangst van je betaaloverzicht heb je 14 dagen om te betalen. Gaat er iets retour? Dan betaal je alleen voor het behouden deel van je bestelling.

 Worden er betaalkosten berekend? 
Voor iDeal en Creditcard worden geen kosten in rekenig gebracht. De kosten voor Afterpay (achteraf betalen) bedragen €1,95.

Ik heb een couponcode, hoe werkt dit?
Tijdens het afrekenproces kunt u uw code invoeren. De actie wordt direct zichtbaar in uw betaaloverzicht.

Hoe weet ik dat mijn bestelling is gelukt?
Als u een bestelling hebt geplaatst en daarbij de betaling hebt afgerond, dan krijgt u van ons een orderbevestiging in uw email. Hierop staat een overzicht van de door u bestelde artikelen.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Nee, uw bestelling wordt direct verwerkt en verzend klaar gemaakt. U kunt uw bestelling uiteraard altijd retour sturen.