Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Snelle leveringen
  • Veilig betalen met iDEAL, Creditcard of AfterPay
  • Eenvoudig retourneren
  • ✔ Mode voor alle leeftijden

Weber Edition

Weber Edition Waar Gerry Weber meer voor traditionele designs kiest, gaat Gerry Weber Edition voor de trendy kledingstukken.
Weber Edition
Weber Edition

Basic shirtjes, prachtige dessins en trendy kleurtjes van Weber mode maken vele outfits compleet. Weber kleding is geschikt voor de volwassen vrouwen die van geklede outfits houden. Lekker mee met de trends zonder al te veel van het goede. Het verschil tussen de collecties van Gerry Weber en Weber Edition zit dan ook met name in de uitingen van de laatste trends. Weber Edition kenmerkt zich door een individu opzich te zijn, de casual look, de goede kwaliteit en het stijlvolle karakter.

De kleding van Weber Edition is zo op haar doelgroep gesteld dat de moderne en stijlvolle kledingstukken een behoorlijke tijd meegaan als favoriet. Neem bijvoorbeeld een Weber Edition blouse, de kwaliteit is zo fijn en het comfort is zo optimaal dat je er hele dagen in kunt lopen. Daarnaast zijn de collecties van Weber Mode zo uiteenlopend dat iedere vrouw met een eigen kledingstyle wel kan slagen. Goed om te vermelden is, dat al onze filialen Weber verkooppunten zijn.
✓Huiskes mode Heerde
✓Huiskes mode Lochem
✓Huiskes mode Velp
✓Huiskes mode Vaassen
✓Huiskes mode Raalte
✓Huiskes mode Twello