Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Snelle leveringen
  • Veilig betalen met iDEAL, Creditcard of AfterPay
  • Eenvoudig retourneren
  • ✔ Mode voor alle leeftijden

Via Appia

Via Appia Vernieuwing! Daar gaat het om. Huiskes mode heeft een nieuw merk toegevoegd aan haar assortiment; Via Appia. 
Het merk Via Appia ontwerpt sportieve en vrouwelijke mode van hoge kwaliteit. Trendgevoelige casuals worden gecombineerd met traditionele elegantie.
ViaAppia
Fashion is meer dan een trend

Het merk Via Appia weerspiegelt de liefde voor mode en de ervaring die is opgedaan in de modebranche in de afgelopen 30 jaar. Via Appia staat voor een goed gevoel voor mode en individualiteit. De collecties van het merk zijn beschikbaar vanaf maat 36 tot maat 48. Breigoed en shirts, daar staat het merk centraal voor. Hoewel aanvullende items zoals blouses, broeken en rokken ook een essentieel onderdeel van de collectie vertegenwoordigen. Via Appia beloofd vrouwen een modieuze snit, een perfecte pasvorm en een elegant design voor vrouwen die veel waarde hechten aan een hoge kwaliteit en vrouwelijke mode. Het onderscheidend vermogen van het merk is gebaseerd op originele ontwerp ideeën, zorgvuldig geselecteerde details en uitstekend vakmanschap.

Een succesvolle traditie is een goede stap vooruit
Sinds de onderneming is opgericht in 1980, is het merk vastbesloten om open te staan voor creatieve ontwikkelingen, terwijl Via Appia ook ten aller tijde trouw wil blijven aan haar kernwaarden. De filosofie is gebaseerd op authenticiteit en individualiteit.

Nieuwsgierig?
Wil je zelf de dames collectie van Via Appia ontdekken? Kom dan langs in één van onze winkels. Onze medewerkers helpen graag en geven een persoonlijk stijladvies.
✓Huiskes mode Heerde
✓Huiskes mode Lochem
✓Huiskes mode Velp
✓Huiskes mode Vaassen
✓Huiskes mode Raalte
✓Huiskes mode Twello