Naar boven
  • Groot assortiment
  • Eenvoudig reserveren
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies
  • info@huiskesmode.nl
  • Personal Shopper? Tel: 0578-572395

Tramontana

Tramontana Trakteer jezelf met de luxe van Tramontana! Heb je binnenkort een bijzondere gelegenheid? Of ben je gewoon toe aan wat nieuws in je garderobe? In beide gevallen is de kans groot dat je hier zult vinden wat je zoekt! Ben je nog niet bekend met de pasvorm van het merk? Kom dan naar een van onze winkels om lekker te passen.

X

Tramontana

Tramontana is tegenwoordig niet meer een merk voor alleen mode, maar is internationaal ook een lifestylemerk geworden. Tramontana kleding siert sinds 1983 al menig garderobe van modieuze en smaakvolle vrouwen. Tramontana mode is geschikt voor iedere gelegenheid, het is maar hoe je het combineert. Neem bijvoorbeeld een super leuke Tramontana jurk en combineer deze met een paar sexy pumps. Dan ben je al gauw klaar voor een feestje met een elegante look!

De kleding van Tramontana wordt gekenmerkt door de eigenzinnige prints met prachtige details die je nergens anders vindt. Het merk richt zich op de vrouw die zelfverzekerd is en positief in het leven staat. Dit is waarschijnlijk ook de reden waarom de kleding van Tramontana is uitgegroeid tot een ware lifestyle. Het merk noemt dan ook ‘het verzekeren van complimenten aan onze klanten’ de grote missie van de collecties.Het designers team van het merk ontwerpt acht uiteenlopende collecties: van casual tot elegant en gekleed. Door het gebruik van kwalitatief goede materialen wordt niet alleen de uitstraling maar ook het comfort en de pasvorm van de mode items gegarandeerd. Lange jurken, rokken of vesten? Kies voor Tramontana. 

Tramontana bij Huiskes Mode
Het merk vindt u in al onze Huiskes vestigingen en online kunt u alvast wat inspiratie op doen. Wij bieden online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen te reserveren, u kiest dan naar eigen voorkeur één van onze winkels om te komen passen. 

✓Huiskes mode Heerde
✓Huiskes mode Lochem
✓Huiskes mode Velp
✓Huiskes mode Vaassen
✓Huiskes mode Twello
✓Huiskes mode Raalte