Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Snelle leveringen
  • Veilig betalen met iDEAL, Creditcard of AfterPay
  • Eenvoudig retourneren
  • ✔ Mode voor alle leeftijden

Toni Dress

Toni Dress Wie opzoek is naar een comfortabele broek, moet bij Toni zijn. Wij hebben diverse modellen van het merk die tevens ook in kwartmaten beschikbaar zijn. Is het artikel voorzien van een K achter de maat? Dan hebben we het over de korte maat, dit kan net het verschil maken.
 
Je favoriete merk: Toni Dress

Nette broeken of casual jeans broeken, Toni broeken zitten hoe dan ook ideaal! Veel klanten van ons weten uit hun hoofd welk model van Toni Dress hun favoriet is, want die zat zo geweldig! Geen wonder ook, want Toni Dress broeken zijn gemaakt met kennis die ruim 60 jaar oud is ! Weet je niet meer wat je favoriete model is? Geeft niet, dat kunnen wij erg gemakkelijk uitzoeken!Toni Pantalons & Relaxed by Tony
Naast nette broeken heeft Toni ook super leuke jeans broeken. De collectie is ieder seizoen weer vernieuwend en afgestemd op de laatste trends en kleuren die veel gedragen worden. Bovendien zijn sommige afgestemd op bepaalde thema’s van Toni fashion. Onze collectie aan Tony broeken loopt van maat 38 t/m 50. Bij Huiskes Mode vind je onder andere de modellen Toni Dress Belmonte, Perfect Shape en Relaxed by Toni. Meerdere malen per jaar vindt er bij Huiskes mode een broekenavond plaats, of een workshop door één van de Toni Dress leveranciers. Onwijs leerzaam om kennis te maken met de verschillende modellen en pasvormen, trends en maakwijze! Op deze wijze kunnen wij jou als klant voorzien van een kloppend advies !

Kom gezellig bij ons langs en maak kennis met ons uitgebreide assortiment van Toni Dress! Wij zijn fan, wellicht jij binnenkort ook!
✓Huiskes mode Heerde
✓Huiskes mode Lochem
✓Huiskes mode Velp