Naar boven
  • Groot assortiment
  • Eenvoudig reserveren
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies

Roberto Sarto

Roberto Sarto Mode voor vrouwen van boven de 40 met een luxe uitstraling
Roberto Sarto mode

Hoe wel de naam niet echt Nederlands klinkt, is het merk Roberto Sarto toch echt van eigen bodem. Sarto Fashion werd in 1947 opgericht en de collecties zijn ieder jaar weer een succes. Dit mede dankzij het klantenvertrouwen in het merk, maar ook de eigentijdse kleding voor ouderen. De kwalitatief goede klassieke dameskleding van Sarto is stijlvol, geschikt voor diverse gelegenheden, casual, maar bevat ook vrouwelijke mode voor een speciale gelegenheid.

Huiskes Mode heeft een ruim en breed assortiment uit de labels van Roberto Sarto Fashion. Zo hebben wij Roberto Sarto Collection, die geschikt is voor de traditionele volwassene vrouw. De Anotherwoman collectie, deze valt vaak in de smaak bij de wat jongere doelgroep door de trendy items. Kortom, de mode van Sarto Fashion is eigentijds, klassiek en voorziet diverse styles, voor vrouwen boven de 40.

Autumn Winter 2019
Prachtige herfstkleuren in de collectie van Roberto Sarto! Warme oranje, bruin, rood en groen tinten; gewerkte shirtjes met bijpassende vestjes!

Wij zijn één van de verkoopadressen van Roberto Sarto mode. Het merk is verkrijgbaar in alle Huiskes mode filialen.
✓Huiskes mode Heerde
✓Huiskes mode Lochem
✓Huiskes mode Velp
✓Huiskes mode Vaassen
✓Huiskes mode Raalte
✓Huiskes mode Twello