Naar boven
  • Groot assortiment
  • Eenvoudig reserveren
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies
  • info@huiskesmode.nl
  • Personal Shopper? Tel: 0578-572395

Rabe

Rabe RABE boekt al jaren lang van het ene succes naar de ander. Logisch ook, want het merk heeft al sinds 1920 ervaring met het maken van hoogwaardige bovenstukken. Dan kun je ook niets anders verwachten dan uitstekende artikelen.
RABE damesmode

Eén van de Duitse modemerken is het toonaangevende label Rabe. RABE is in 1920 gestart in Duitsland als een breierij. Het is dan ook niet zo verrassend dat de focus van het merk voornamelijk op breisels en jersey stof is gericht. Natuurlijk bleef het dameskledingmerk wel met de tijd meegaan en produceert nu ook items van andere materialen. Wat kun je van RABE mode verwachten als je het merk nog niet kent? Aan de RABE collectie is er iedere keer duidelijk te zien dat er veel aandacht is besteed aan de kwaliteit, details, maar ook vooral de pasvorm van de mode-items. De damesmode van RABE is vooral geschikt voor de vrouw van 60+. Neem bijvoorbeeld een RABE trui, deze zijn vaak vrouwelijk, gekleed en hebben eventueel prachtige bewerkingen met prints, steentjes of andere details. Bovendien is de RABE collectie vaak ook erg kleurrijk waardoor je het makkelijk kunt combineren.

Rabe bij Huiskes Mode
Het merk vindt u in al onze Huiskes vestigingen en online kunt u alvast wat inspiratie op doen. Wij bieden online de mogelijkheid om het artikel(en)  waar uw oog op is gevallen te reserveren, u kiest dan naar eigen voorkeur één van onze winkels om te komen passen. En als je er dan toch bent.....neem dan ook een kijkje bij Sommermann damesmode, Erfo kleding of de collectie van Frank Walder.
✓Huiskes mode Heerde
✓Huiskes mode Lochem
✓Huiskes mode Velp
✓Huiskes mode Vaassen
✓Huiskes mode Raalte
✓Huiskes mode Twello