Naar boven
  • Groot assortiment
  • Eenvoudig reserveren
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies

OLYMP

OLYMP Olymp is een bekend overhemden merk dat door veel mannen gewaardeerd wordt. De hemden zijn van uitmuntende kwaliteit en zelfs vaak strijvrij! Dat laatste is natuurlijk een reden om even tussen de collectie te kijken.

Het succes van Olymp

Een overhemd is vaak een statement item voor de man. Of je het combineert met een jeans of een volledig kostuum, het kan je outfit maken of breken. Je wilt natuurlijk zelfverzekerd overkomen, met een outfit die je persoonlijkheid benadrukt. Sinds 65 jaar weet Olymp het waar te maken dat mannen poloshirts, blousjes of een ander mode item van het merk dragen, zich ook volledig gewaardeerd voelen. Het aanhoudende succes van het merk zorgde ervoor dat de mooie overhemden wereldwijd in meer dan veertig landen verkrijgbaar zijn. Waaronder ook bij ons

Diverse modellen overhemden
Met een ruime keus uit de collectie overhemden van Olymp is er vast ook iets voor jou te vinden. Het merk biedt drie soorten mannen overhemden. Olymp Luxor is verdeeld in twee groepen, namelijk de comfort fit met een ruime pasvorm en de modern fit die licht getailleerd is om je look een modern tintje te geven. De derde afdeling is Olymp Level 5, de afdeling shirts met een slim fit pasvorm. Ondanks dat de shirtjes strak zitten zorgt de stretch ervoor dat het comfortabel blijft. Je herkent het misschien wel, sommige mannen hebben er ook last van bij broeken… Korte en te lange lengtes. Hier hoef je je bij Olymp geen zorgen over te maken, je kunt kiezen uit overhemden met korte mouwen of als de mouwen juist bij jou vaak te kort zijn, voor overhemden met extra langen mouwen. Kortom, er is voor iedere man en pasvorm wel wat te scoren!

✓Dekker mannenmode Heerde
✓Dekker mannenmode Twello