Naar boven
  • Groot assortiment
  • Eenvoudig reserveren
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies

No Excess

No Excess Ben jij trendy, stijlvol en houd je van comfort? Kijk dan vooral verder want bij Huiskes mode ben je aan het juiste adres!

NO Excess voor de modebewuste man

Dit Nederlandse jeansmerk weet al sinds 1988 vele harten te winnen de uitstekende kwaliteit en oog voor detail. Vooral de No Excess jeans valt bij de heren in de smaak. No Excess kleding is gericht op de modebewuste man die er graag trendy uitziet. Kortom een stoer en eigentijds mannenmerk! Aangezien mannen niet zo graag winkelen, komt het goed uit dat de collectie van uitstekende kwaliteit is die lang meegaat. Je hebt er een hele poos plezier van en het scheelt winkelen! Twee vliegen in één klap.

Het assortiment van No Excess bestaat uit jassen, shirts, truien, broeken en vesten. Een No Excess jas voor in de winter of zomer? Het merk heeft het in huis! Heb je ook wel eens gekeken naar een No Excess t-shirt? Dat is namelijk echt iets wat je zou moeten doen! Want bijna alle mode items zijn van natuurlijke materialen gemaakt en zijn ontzettend comfy! En bovendien eindeloos te combineren. 


No-Excess bij Dekker Mannenmode
Het merk vindt u in al onze Dekker vestigingen en online kunt u alvast wat inspiratie op doen. Wij bieden online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen te reserveren, u kiest dan naar eigen voorkeur één van onze winkels om te komen passen. 

✓Dekker mannenmode Heerde
✓Dekker mannenmode Twello