Naar boven
  • Groot assortiment
  • Eenvoudig reserveren
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies

Marco Manzini

Marco Manzini De stoerste mannenkleding zonder al te veel van het goede! Marco Manzini heeft een collectie waar je 'u' tegen zegt! Ben je nog niet bekend met het merk? Kom dan gerust langs om rond te kijken.
Marco Manzini: stoere mannenkleding

Manzini mannenmode is gemaakt voor de heren die zich graag casual en modern kleden. De basiselementen van het merk hebben een nonchalante uitstraling die de outfit van de man al gauw een hippe touch geeft. De stoere mannenkleding van Manzini is makkelijk te combineren met bijvoorbeeld Meyer broeken. Voor wie graag verzorgd over wil komen is de combinatie van deze twee merken een ultieme uitweg. Wat je ook kunt doen is bijvoorbeeld een colbert van Marco combineren met de prachtige Fellows overhemden. Zo geef je jouw look een speelse en stijlvolle uitstraling.Altijd moeilijk om te kiezen, ga je voor het overhemd of een polo? Ik zeg doe lekker beide! De zachte kleuren van de polo’s van Manzini zijn makkelijk te combineren met truien en vesten voor ieder moment van de dag. Daarnaast is het ook gewoon handig om wat leuke overhemden te hebben voor de casual chique look als je bijvoorbeeld een zakelijk uitje hebt. Onze medewerkers bieden hulp bij het maken van de juiste keuze. Je bent van harte uitnodigd voor een heerlijke kop koffie waarna je gerust de tijd kunt nemen om de perfecte outfit uit te zoeken.

Marco Manzini bij Dekker Mannenmode
Het merk vindt u in al onze Dekker vestigingen en online kunt u alvast wat inspiratie op doen. Wij bieden online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen te reserveren, u kiest dan naar eigen voorkeur één van onze winkels om te komen passen. 
Dekker mannenmode Heerde
Dekker mannenmode Twello