Naar boven
  • Groot assortiment
  • Eenvoudig reserveren
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies
  • info@huiskesmode.nl
  • Personal Shopper? Tel: 0578-572395

Laine Bonnet

Laine Bonnet Geen outfit is compleet zonder dat er een eigen draai aan is gegeven. De accessoires van Laine Bonnet zullen je helpen om de laatste details aan je outfit toe te voegen. Maak je outfit compleet met een leuke shawl, muts of hoed!
Laine Bonnet
Maak je outfit compleet met Laine Bonnet accessoires!

Al 30 jaar lang maakt Laine Bonnet verschillende outfits compleet met de leukste accessoires, ook bij Huiskes Mode! Het merk levert 2 keer per jaar prachtige shawls, poncho’s, ceintuurs en nog vele andere versieringen voor je outfit. Hoewel de collecties maar twee keer per jaar verschijnen zijn ze wel altijd divers, vernieuwend, modieus en inspirerend.

Neem bijvoorbeeld de shawls van Laine Bonnet, deze zijn te vinden in allerlei kleuren en prints. Er zit gegarandeerd wel één tussen die je look helemaal afmaakt. Heb je nog een ceintuur nodig voor bij je nieuwe broek? Ook deze zijn fraai afgewerkt met leuke sierstiksels, studs en allerlei andere details. Bijna geen enkele shawl van deze collectie zal effen zijn, dit maakt het merk uniek! Gezien het feit dat de meeste jassen effen zijn of een klein werkje bevatten, kan een shawl van Laine Bonnet behoorlijk opfleuren!

Helaas kun je dit modemerk niet vinden in onze webshop. Wij ontmoeten je graag in één van onze winkels waar wij je kunnen voorzien van een passend advies.
✓Huiskes mode Heerde
✓Huiskes mode Lochem
✓Huiskes mode Velp
✓Huiskes mode Vaassen
✓Huiskes mode Raalte
✓Huiskes mode Twello