Naar boven
  • Groot assortiment
  • Eenvoudig reserveren
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies
  • info@huiskesmode.nl
  • Personal Shopper? Tel: 0578-572395

Just White

Just White
Houd je van exclusieve mode? Dan is Just White misschien wel het merk wat jou aan zal spreken! Door het gebruik van bijzondere details en elementen zijn alle items van het merk uniek en anders dan de soortgenoten. Iedere collectie heeft een eigen karakter!
 
Just White by SE

Just White, een merk van het label SE blusen. Just White wordt in diverse landen herkend als de absolute blousespecialist. SE Just White staat bekend om de bijzondere en originele details. Het merk geeft met iedere collectie weer een frisse twist aan de garderobe. In 2013 ontving het merk zelfs een oorkonde van Textilwirtschaft voor het leveren van meest feminine en creatieve collectie aan blouses. En natuurlijk bestaat het merk niet alleen uit blouses en shirtjes, maar bevat ook talloze jasjes en blazers! Just White is bij Huiskes Mode verkrijgbaar in de maten 38 tot 48.

Er wordt gebruik gemaakt van exclusieve fournituren waarmee je echt een statement maakt. Slechts één item van Just White kan de hele outfit maken; ieders oog wordt getrokken door het gebruik van verschillende materialen, bijzondere knopen en kralen, divers stikwerk, kragen en prints. 

Hebben wij je nieuwschierig gemaakt? Kom dan snel eens langs in één van onze winkels! 
✓Huiskes mode Heerde
✓Huiskes mode Lochem
✓Huiskes mode Velp
✓Huiskes mode Vaassen
✓Huiskes mode Raalte
✓Huiskes mode Twello