Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Snelle leveringen
  • Veilig betalen met iDEAL, Creditcard of AfterPay
  • Eenvoudig retourneren
  • ✔ Mode voor alle leeftijden

Happy Rainy Days

Spring Summer 2018: We introduceren een nieuw merk: Happy Rainy Days; Vrolijke regen dagen! Happy Rainy Days is een Nederlands merk dat trendy regenjassen ontwerpt voor dames.


Stofgebruik

HappyRainyDays besteed veel aandacht aan het samenstellen van de ideale functionele stoffen. De stof moet voldoen aan de wens van 100% waterdichtheid en een goed ademend vermogen. Daarnaast staat comfort hoog in het vaandel. De buitenstof houdt zonder problemen stortbuien tegen. De buitenkant van de regenkleding is gemaakt van 100% nylon (minder milieubelastend dan een jas van pvc) en aan de binnenzijde voorzien van een coating, waardoor de kleding gegarandeerd waterdicht is. Door deze coating is het materiaal ook winddicht, om afkoeling tegen te gaan en adement om warmteophoping te voorkomen. 

Hoe werkt dat eigenlijk: waterdicht en toch ademende stof?
Transpiratievocht verdamt (daar is het voor bedoeld, om af te koelen) en is dan als waterdamp aanwezig onder de jas. Waterdamp is een gas. In een gas zitten alle moleculen los van elkaar. Die kunnen dan molecuul voor molecuul door de porien van de jas gaan. Regen komt als waterdruppels op de jas, dus als vloeistof. Moleculen in een vloeistof kleven aan elkaar. Ook als een druppel uit elkaar spat, blijven er altijd nog veel moleculen aan elkaar kleven. Aan elkaar gekleefd passen de watermoleculen niet door de porien van de jas. De jas is dus waterdicht maar niet waterdamp-dicht, oftewel zij is waterdicht tegen regen en ademend. Als het regent, treedt er een reactie op dat de coating aan de achterzijde van de stof samentrekt waardoor gaatjes zich afsluiten. Hierdoor kunnen er bubbeltjes in de stof ontstaan. Als het stopt met regenen, dan 'ontspant' de coating zich weer en verdwijnen de bubbeltjes. 


De naden van de regenkleding zijn getapet. Dat wil zeggen dat de naden aan de achterzijde zijn voorzien van een 'plakstrook', waardoor er geen water door de naden kan lekken. Kortom: dit betekent dat u met HappyRainyDays met een gerust hart in langdurige regenbuien kunt fietsen en stevig kunt wandelen.

Ons HappyRainyDays aanbod
Van het merk hebben wij diverse jassen in ons assortiment:
- Coats (print en effen)
- Jackets (print en effen)
- Long rain (effen en lak)
Naast de jassen zijn er ook nog bijpassende (regen) hoedjes; in het blauw, rood en print. Deze hoedjes zijn gemakkelijk op te vouwen tot een klein pakketje zodat het eenvoudig in de handtas of fietstas kan worden opgeborgen!

Wil jij ook zon gave 100% winddichte en waterdichte jas? Kom dan langs in één van onze winkels en ontdek het gemak en de functionaliteit! 
✓Huiskes mode Heerde
✓Huiskes mode Lochem
✓Huiskes mode Velp
✓Huiskes mode Vaassen
✓Huiskes mode Raalte
✓Huiskes mode Twello