Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Snelle leveringen
  • Veilig betalen met iDEAL, Creditcard of AfterPay
  • Eenvoudig retourneren
  • ✔ Mode voor alle leeftijden

Gerry Weber

Gerry Weber De collecties van Gerry Weber zijn altijd weer verrassend, typerend en herkenbaar. De collecties van Gerry Weber bestaan uit thema's, er valt dus genoeg te mixen en matchen.  Of je nou iets zoekt voor een bijzondere gelegenheid of de normale werkdag, bij dit merk slaag je gegarandeerd!

Gerry Weber 

Het Duitse modebedrijf Gerry Weber heeft een omvang van ruim 1200 eigen winkels en 270 franchisewinkels. Ook in Nederland zijn er diverse Gerry Weber verkooppunten, Huiskes Mode is er één van. Waarom kiezen nou veel dames voor een Gerry Weber blouse? Het bedrijf zou waarschijnlijk als antwoord het volgende geven; ‘Het ligt aan onze stijlvolle manier van creëren; elegante en duurzame mode’. Gerry Weber damesmode staat bekend als nette dameskleding met hoogwaardige en luxeuze afwerkingen.De collecties
De nieuwe collecties van Gerry Weber hebben vooropgesteld als doel de vrouw zelfverzekerd en vrouwelijk te laten voelen. De pantalons staan vooral bekend om de uitstekende pasvormen, terwijl de vesten weer oneindig combineerbaar zijn. In onze Gerry Weber online collectie vind je een ruime keus aan blazers, jeans en vesten. Ben je opzoek naar een Gerry Weber verkooppunt omgeving Zwolle of Apeldoorn, kijk dan wat voor jou de dichtstbijzijnde Huiskes Mode filiaal is:
✓Huiskes mode Heerde
✓Huiskes mode Lochem
✓Huiskes mode Velp
✓Huiskes mode Vaassen
✓Huiskes mode Raalte
✓Huiskes mode Twello

Mocht je nou niet kunnen slagen bij dit merk, dan is ons advies: neem een kijkje bij de collectie van Taifun! Taifun is het zusje van Gerry Weber! Altijd stijlvol, verassend en hip.