Naar boven
  • Groot assortiment
  • Reserveer: en kom passen
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies
  • info@huiskesmode.nl
  • Bestellen Tel: 0578-572395

Gardeur

Gardeur Wie al die gescheurde broeken met een veelste lage taille maar niets vind zal zeer zeker goed slagen bij Gardeur. Het merk heeft een uiteenlopende collectie aan dames broeken met verschillende pasvormen, kleuren en designs.

 

Gardeur
Al ruim 90 jaar staat dit broekenmerk bekend als een merk met kwaliteit en stijl. Gardeur dames broeken zijn modern en bevatten het nodige comfort voor een optimaal en zelfverzekerd gevoel. Gardeur is één van de grootste broekenmerk en is actief in diverse landen. Je kunt natuurlijk Gardeur dames broeken online bestellen, maar om de broek eerst te passen en te voelen is ook een optie. Al onze filialen kunt u zien als verkooppunten van Gardeur broeken, is een maat niet aanwezig dan is er altijd de mogeljikheid om de broek alsnog online te bestellen of dat wij dat voor u doen.


Modellen en stijlen
De broeken van Gardeur zijn in uiteenlopende stijlen te vinden, je hebt geruite broeken, katoenen broeken, hoge broeken (broeken met een hoge taille), strakke broeken (Gardeur slim fit), pantalons of jeans. In onze uitgebreide collectie van het merk is er een passende broek bij iedere stijl en pasvorm. Kom gerust langs om te passen.

Het merk is alleen in onze winkels verkrijgbaar; 
✓Huiskes mode Heerde
✓Huiskes mode Lochem
✓Huiskes mode Velp
✓Huiskes mode Vaassen
✓Huiskes mode Raalte
✓Huiskes mode Twello