Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Snelle leveringen
  • Veilig betalen met iDEAL, Creditcard of AfterPay
  • Eenvoudig retourneren
  • ✔ Mode voor alle leeftijden

FREEQUENT

FREEQUENT Freequent ‘We love fashion and think creative’.
 
 
Freequent 'We love fashion and think creative'

De inspiratie haalt het merk dan ook uit verschillende steden, zoals: Parijs, Londen, Milaan of New York
Het modelabel kenmerkt zich door haar passie en gevoel voor stijl en mode. Op basis van deze kernwoorden creëert het merk collecties die zowel vrouwelijk en stoer zijn als zacht en zoet.

Spring Summer 2019
De collectie van Freequent is dit seizoen weer heerlijk fris: daarmee bedoelen we dat we volop in de prints zitten en er veel kleuren zichtbaar zijn! Diep geel, fel rood, knal groen en kobalt blauw. Trendgevoelig dat het merk is, hebben zij ook dit seizoen een ruime keuze in damespakken/kostuums: een blazer met daarbij een passende broek; heerlijk van joggingstof dus aan stretch geen gebrek! Stijl je outfit sportief af en kies voor een sneaker. Heb je liever een classy look? Kies een pump! Freequent stelt hoge eisen aan de productie van de kleding. Milieu en mens mogen zo min mogelijk worden belast. Freequent zet zich in voor het Aabenraa Crisis Centrum: een organisatie voor mishandelde vrouwen. Kortom: mooi, kwalitatief en eerlijke mode !

Nieuwschierig?
Helaas kun je dit modemerk niet vinden in onze webshop. Wij ontmoeten je graag in één van onze winkels waar wij je kunnen voorzien van een passend advies!
✓Huiskes mode Heerde
✓Huiskes mode Lochem
✓Huiskes mode Velp
✓Huiskes mode Vaassen
✓Huiskes mode Twello