Naar boven
  • Groot assortiment
  • Eenvoudig reserveren
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies

Frank Walder

Frank Walder Het Duitse merk Frank Walder is tegenwoordig niet meer te missen in ons assortiment. Het merk heeft zoveel fans! Wie weet zit er ook wat leuks voor jou tussen en sluit jij je ook aan als fan !

Frank Walder Mode

Dameskleding dat geschikt is voor ieder moment van de dag. Frank Walder mode weet zich zowel in het binnen- als buitenland te onderscheiden met kleding dat de uitstekende pasvorm heeft en gemaakt is van de beste kwaliteit. Bij ons kunt u altijd terecht voor de Frank Walder nieuwe collectie. Is een maat niet meer beschikbaar in de desbetreffende winkel? Vraag aan onze medewerkers of ze het voor u willen bestellen. De maten die wij aanbieden uit de damesmode van Frank Walder is maat 38 t/m 48, soms maat 50.

Wanneer je voor Frank Walder kiest, kiest je voor stijl, elegantie, een ruime collectie met diverse thema’s designs en kleuren. De trendy mode van Frank Walder kenmerkt zich door klassieke items welke voorzien zijn van stijlvolle elementen van de huidige trends. Men kan bij ons in alle winkels diverse thema’s van Frank Walder collectie vinden. 

Maak kennis met de fall/winter collectie
Nieuw van FRANK WALDER: thema 'Munich'. Het thema Munich straalt positiviteit uit, wat vooral door de diepe kleur cassis in combinatie met bloesem- en ruitprint tot uitdrukking word gebracht. #FallWinter Laat u verrassen door de collectie van Frank Walder en de nieuwe kleuren die dit seizoen met zich mee brengt! 

Frank Walder bij Huiskes Mode
Het merk vindt u in al onze Huiskes vestigingen en online kunt u alvast wat inspiratie op doen. Wij bieden online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen te reserveren, u kiest dan naar eigen voorkeur één van onze winkels om te komen passen. 

✓Huiskes mode Heerde
✓Huiskes mode Lochem
✓Huiskes mode Velp
✓Huiskes mode Vaassen
✓Huiskes mode Raalte
✓Huiskes mode Twello