Naar boven
  • Groot assortiment
  • Eenvoudig reserveren
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies
  • info@huiskesmode.nl
  • Personal Shopper? Tel: 0578-572395

Fraas

Fraas Iedere outfit moet gewoon helemaal compleet zijn, of je dat nou doet met een leuk sjaaltje of prachtige sieraden dat is aan jou! Fraas biedt in ieder geval een enorme collectie met sjaaltjes in allerlei kleuren en printjes. Daarnaast hebben wij ook hippe poncho's van het merk met bijvoorbeeld fringes!
Fraas Shawls
Fraas

Fraas is een merk dat sjaaltjes en poncho’s ontwerpt. Hoewel het merk voor zowel dames als heren levert, hebben wij alleen volop keuze aan dames artikelen. Heb je thuis een leuke jas of een trui die iets kleur kan gebruiken of is het te simpel en wil je het opleuken? Dan is een Fraas shawl ideaal om te combineren. De sjaaljes zijn er in verschillende kleuren en vormen, dunne shawls als accessoir of dikke shawls die tevens kunnen dienen als omslagdoek. Dan hebben we ook nog de Fraas poncho: een all time favoriet! Ruitjes, dessins en effen poncho’s, het is maar net wat je zoekt! Wil je nog ergens een sjaal of poncho bij hebben? Neem je fashion item dan mee naar de winkel, onze verkoopsters staan klaar om wat leuks uit te zoeken om de outfit compleet te maken.

Helaas kun je dit modemerk niet vinden in onze webshop. Wij ontmoeten je graag in één van onze winkels waar wij je kunnen voorzien van een passend advies!
✓Huiskes mode Heerde
✓Huiskes mode Lochem
✓Huiskes mode Velp
✓Huiskes mode Vaassen
✓Huiskes mode Raalte
✓Huiskes mode Twello