Naar boven
  • Groot assortiment
  • Reserveer: en kom passen
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies
  • info@huiskesmode.nl
  • Bestellen Tel: 0578-572395

Erfo

Erfo Duurzame en verantwoorde mode voor de vrouw met een vleugje van de laatste trends! Want zeg nou eerlijk, iedereen wil toch trendy gekleed zijn?
Erfo Mode

Erfo Nordhorn is een Duits familiebedrijf die al ruim 80 jaar succes naar succes wist te boeken. De ondernemende Eduard Schmidt richtte in 1937 het familiebedrijf op en sindsdien werd het van generatie op generatie overgedragen. Het leuke aan het bedrijf is dat de vele tradities hetzelfde zijn gebleven, maar de collecties zich steeds verbeteren en prefect bij de huidige trends passen! Dit is waarschijnlijk ook de reden achter het feit dat Erfo seniorenmode drie keer zo groot is geworden als voorheen.

Exclusief en uniek!
Bij onze klanten zijn het voor al de Erfo blouses die een favoriet zijn. Erfo mode biedt zoveel keus dat je zelfs complete sets aan kleding samen kunt stellen. Denk hierbij aan de leuke vesten, rokken, blazers, jassen en broeken. Nu zult u zich vast afvragen; waarom het kopje exclusive mode? Alle ontwerpen van Erfo worden in zeer kleine oplages geproduceerd, dit maakt de items uniek en exclusief! Met een ervaring van 80 jaar kunnen we ook rustig zeggen dat Erfo damesmode kennis heeft van vakmanschap en hoogwaardige kledingitems weet te leveren. De mode van Erfo gaat lang mee en is duurzaam geproduceerd. De klanten die de kleding van Erfo graag dragen combineren het zo nu en dan met de items van Frank Walder.

Erfo bij Huiskes Mode
Het merk vindt u in al onze Huiskes vestigingen en online kunt u alvast wat inspiratie op doen. Wij bieden online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen te reserveren, u kiest dan naar eigen voorkeur één van onze winkels om te komen passen. 

✓Huiskes mode Heerde
✓Huiskes mode Lochem
✓Huiskes mode Velp
✓Huiskes mode Vaassen
✓Huiskes mode Raalte
✓Huiskes mode Twello