Naar boven
  • Groot assortiment
  • Eenvoudig reserveren
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies
  • info@huiskesmode.nl
  • Personal Shopper? Tel: 0578-572395

&Co Woman

ANDCOWOMAN / &COWOMAN

Fashion voor de modebewuste vrouw


ANDCOWOMAN.

&CoWoman: een jong, hip, jeugdig Nederlands merk. In de loop der jaren is &Co Woman uitgegrooid tot een nationaal succes, een bekend fashion brand op de Nederlandse markt met meer dan 350 verkooppunten. Vrouwen enthousiast maken kan het merk als geen ander. &Co Woman is gemaakt voor vrouwen die midden in het leven staan: ambitieus en je weet wat je wil. De collecties zijn vrouwelijk, stijlvol en comfortabel. De stoffen die worden gebruikt hebben een stijlvolle uitstraling. Daarnaast heeft het alle elementen zoals; soepele blouses, stijlvolle juken, jersey, travel-items voor zowel sportieve als elegante collectie voor de modebewuste vrouw.
Dit thema van AndCo kenmerkt zich door de opvallende kleur ginger, een geel toon, in combinatie met zwart! Jersey blouses met lange mouw zijn eenvoudig te combineren met de travel-pants, maxi skirt en travel-blazers. De prints die we in deze collectie tegenkomen zijn: leaf dessin (bladeren) en zebra! Benieuwd? Kom eens langs!


&CoWoman fashion bij Huiskes Mode: 
Wij zijn enthouasiast over het merk! Nu jullie nog! Het merk vindt u in al onze Huiskes vestigingen en online kunt u alvast wat inspiratie op doen.
✓Huiskes mode Heerde
✓Huiskes mode Lochem
✓Huiskes mode Velp
✓Huiskes mode Vaassen
✓Huiskes mode Raalte
✓Huiskes mode Twello