Naar boven
  • Groot assortiment
  • Eenvoudig reserveren
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies
  • info@huiskesmode.nl
  • Personal Shopper? Tel: 0578-572395

Elvira Casuals

Elvira Casuals Elvira Casuals: Een Nederlands kledingmerk waarbij de modebewuste vrouw centraal staat.

Fashion van Elvira 

De collecties van Elvira Casuals zijn keer op keer een lust voor het oog. Het gaat om de nieuwste trends, de juiste pasvorm en een goede prijs-verhouding.
Zo'n vijf keer per jaar brengt het merk een nieuwe collectie uit, welke worden getoond in diverse winkels en webshops. Het merk blijft groeien en heeft op het moment zo'n 400 verkooppunten.  Er wordt gebruik gemaakt van comfortabele stoffen en is tevens erg betaalbaar. Het merk begint bij maat 36 en loopt door tot maat 46. 

Autumn/Winter 2019-2020

Welke trends gaan we zien in de collectie van Elvira Casuals?
A lot of snake-print this season! Tijdloos en goed te combineren! 

En welke kleuren?
Deze zomer zagen we al een vrolijk palet met kleuren en gelukkig is dit ook de voorspelling voor dit najaar! De nieuwe modekleuren voor dit seizoen zijn opvallende kleuren die dicht naast elkaar lichen: veel rood, oranje, roze en bruintinten. Daarnaast zien we groen, smaragdgroen en donkere (oker) geel tinten. Strepen en bloemen vind je ook terug in de collectie! En travelkwaliteit: leuke shirts, tunieken en pantalons! En verder? Kom gezellig langs om onze collectie te bewonderen! Houd onze facebook pagina in de gaten, het merk Elvira Casuals staat met regelmaat in de spotlights! 

Elvira Casuals bij Huiskes Mode
Het merk vindt u in al onze Huiskes vestigingen en online kunt u alvast wat inspiratie op doen. Wij bieden online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen te reserveren, u kiest dan naar eigen voorkeur één van onze winkels om te komen passen. 

✓Huiskes mode Heerde
✓Huiskes mode Lochem
✓Huiskes mode Velp
✓Huiskes mode Vaassen
✓Huiskes mode Raalte
✓Huiskes mode Twello