Naar boven
  • Groot assortiment
  • Eenvoudig reserveren
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies
  • info@huiskesmode.nl
  • Personal Shopper? Tel: 0578-572395

Dreamstar

Dreamstar Dreamstar is één van onze jongere merken. Vaak zijn de items mooi getailleerd waardoor de collecties ook erg vrouwelijk zijn. De kleding van Dreamstar is erg eigentijds en draagbaar.

Dreamstar dameskleding

Dreamstar, klinkt volledig Engels en toch is het merk toch echt van eigen bodem. Dankzij het groeiende aantal fans heeft Dreamstar mode internationale bekendheid gekregen. Niet zo gek, want de items zijn super hip! Een goed voorbeeld is de 'Dreamstar jeans': het zit vaak als gegoten en dankzij de stretch materialen heeft het ook nog een comfortabele pasvorm.

Dreamstar richt zich op de casual woman die een actief en gezellig leven leidt. Denk bijvoorbeeld aan een Dreamstar tuniek, vaak zijn deze ontzettend vrouwelijk maar hebben ook weer een stoere kant waardoor het prima bij een casual outfit past. Iedere modebewuste vrouw zou een item uit de collectie van Dreamstar mode moeten hebben. De maatrange van dit merk loopt tot maat 46/48.Kortom, het merk biedt mooie dameskleding en het is ook nog eens betaalbaar!

Autumn/Winter 2019-2020

Welke trends gaan we zien in de collectie van Dreamstar?
Het zal je niet verbazen maar ook in deze collectie komen de dierenprints naar voren: de panter, het luipaard en de slang; tijdloos en goed te combineren! Frisse oranje/roze tinten worden gecombineerd met bruin en zwart. Skinny jeans, lange tunieken; voor ieder wat wils! Houd onze facebook pagina in de gaten, het merk Dreamstar staat met regelmaat in de spotlights! 

Dreamstar bij Huiskes Mode
Het merk vindt u in al onze Huiskes vestigingen en online kunt u alvast wat inspiratie op doen. Wij bieden online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen te reserveren, u kiest dan naar eigen voorkeur één van onze winkels om te komen passen. 
✓Huiskes mode Velp
✓Huiskes mode Twello
✓Huiskes mode Vaassen
✓Huiskes mode Raalte