Naar boven
  • Groot assortiment
  • Eenvoudig reserveren
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies
  • info@huiskesmode.nl
  • Personal Shopper? Tel: 0578-572395

District

De jassen van District zijn van goede kwaliteit, onze klanten hebben er dan ook vaak een hele poos plezier van. Door de variërende collecties en modellen is er vaak voor ieder wel wat wils. Bovendien ontvangen we ieder seizoen weer nieuwe items.

District; 'Van zomerjasjes tot wintermantels'

Een merk van eigen bodem die voor ieder wel wat wils biedt. Dit merk voor dames jassen heeft oog voor detail en weet wat de laatste trends zijn. Dit maakt de jassen van District trendy, hip en stijlvol zonder dat het ten koste gaat van kwaliteit of comfort. Vaak zijn de jassen voorzien van een warme voering, kunnen prima tegen regen en zijn ook nog eens winddicht!

Voor welk seizoen je een damesjas zoekt, onze collectie aan merk jassen zal je zeker niet teleurstellen. Naast mantels en coats met opvallende kragen en prachtige knopen, hebben wij ook stoere leren jasjes. En zeg nou eerlijk, leren jasjes mogen tegenwoordig niet in je garderobe ontbreken toch? Kortom, ben je opzoek naar een lange regenjas, een leren bikerjack of gewoon een simpele zwarte dames jas? Dan zien we je gauw in één van onze filialen. Heb je je droomjas niet kunnen vinden bij dit merk? Kijk dan snel bij onze andere merken: Fuchs & Schmitt, Lebek, Isabell,  wie weet hangt er een leuk model tussen!

District bij Huiskes Mode
Het merk vindt u in al onze Huiskes vestigingen en online kunt u alvast wat inspiratie op doen. Wij bieden online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen te reserveren, u kiest dan naar eigen voorkeur één van onze winkels om te komen passen. 

✓Huiskes mode Heerde
✓Huiskes mode Lochem
✓Huiskes mode Velp
✓Huiskes mode Vaassen
✓Huiskes mode Raalte
✓Huiskes mode Twello