Naar boven
  • Groot assortiment
  • Reserveer: en kom passen
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies
  • info@huiskesmode.nl
  • Bestellen Tel: 0578-572395

Di-strick

Di-strick Di-strick is één van onze klassieke merken. De wat oudere dames vinden de shirts, truien en vesten van Di-strick heerlijk zitten, dit komt natuurlijk door de perfecte pasvorm en de uitstekende kwaliteit van het merk.
Di-strick mode
Di-strick

Dit Duitste merk weet precies wat de consument met kwaliteit bedoeld. De prachtige truien en vesten van Di-strick zijn gebreid en hebben het ultieme draagcomfort. De leuke kleurtjes die gebruikt worden in de motieven of prints maken de bovenstukken van Di-strick mode makkelijk combineerbaar met bijvoorbeeld een blouse of shirt van een ander merk. Voor de dames die graag de hals of nek bedenkt hebben bieden de truien van Di-strick de ideale oplossing; een kraagje of een col. Een vergelijkbaar merk, welke ook aanwezig is in onze winkels, is het merk Gollehaug. Net als Di-strick is ook Gollehaug een Duits merk dat zich richt op vrouwen die draagcomfort voorop stellen.

Di-strick bij Huiskes Mode
Het merk vindt u in al onze Huiskes vestigingen en online kunt u alvast wat inspiratie op doen. Wij bieden online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen te reserveren, u kiest dan naar eigen voorkeur één van onze winkels om te komen passen. 

✓Huiskes mode Heerde
✓Huiskes mode Lochem
✓Huiskes mode Velp
✓Huiskes mode Vaassen
✓Huiskes mode Raalte
✓Huiskes mode Twello