Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Snelle leveringen
  • Veilig betalen met iDEAL, Creditcard of AfterPay
  • Eenvoudig retourneren
  • ✔ Mode voor alle leeftijden

Di-strick

Di-strick Di-strick is één van onze klassieke merken. De wat oudere dames vinden de shirts, truien en vesten van Di-strick heerlijk zitten, dit komt natuurlijk door de perfecte pasvorm en de uitstekende kwaliteit van het merk.
Di-strick mode
Di-strick

Dit Duitste merk weet precies wat de consument met kwaliteit bedoeld. De prachtige truien en vesten van Di-strick zijn gebreid en hebben het ultieme draagcomfort. De leuke kleurtjes die gebruikt worden in de motieven of prints maken de bovenstukken van Di-strick mode makkelijk combineerbaar met bijvoorbeeld een blouse of shirt van een ander merk. Voor de dames die graag de hals of nek bedenkt hebben bieden de truien van Di-strick de ideale oplossing; een kraagje of een col. Een vergelijkbaar merk, welke ook aanwezig is in onze winkels, is het merk Gollehaug. Net als Di-strick is ook Gollehaug een Duits merk dat zich richt op vrouwen die draagcomfort voorop stellen.

Je bent van harte welkom in één van onze winkels om de collecties van beide merken te passen en te bekijken. Zit er niets tussen? Dan is er altijd nog een heerlijke kop koffie!
✓Huiskes mode Heerde
✓Huiskes mode Lochem
✓Huiskes mode Velp
✓Huiskes mode Vaassen
✓Huiskes mode Raalte
✓Huiskes mode Twello