Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Snelle leveringen
  • Veilig betalen met iDEAL, Creditcard of AfterPay
  • Eenvoudig retourneren
  • ✔ Mode voor alle leeftijden

Blue Fire Co

Nieuw bij Huiskes Mode: jeans van het merk Blue Fire Co. Hippe en stoere broeken voor de jonge vrouw. Zowel voor high waist als lage modellen kun je bij dit merk slagen. Wil je wat aparts? Twijfel niet en geef het een kans!Herfst/winter najaar 2017
 
Geïnspireerd door de schoonheid van de natuur en organische texturen is “earthed’ het thema van deze herfst/winter. Intensieve kleuren en patronen zorgen voor een bijzondere herfst/winterlook. Zo is het spectrum van kleuren van de nieuwe collectie intens, herfst en aardig: geeljes zoals oker en saffraan, die het herfstlicht herinneren en de diepe blauwe tinten van de schemering; daarnaast vurige reds, groene, plantaardige kleuren en mistige grijze tinten.

Jeans van Blue Fire Co
Dit najaar zien we veel SuperTight modellen. Het merk produceert zowel hoge als lage modellen jeans. Wat in ieder geval zeker is, is dat deze jeans anders zijn dan anderen. Alle modellen hebben iets bijzonders, de één heeft een glitterband en de ander drukke teksten en scheuren. Van het merk Blue Fire Co hebben wij diverse modellen bij ons in de winkel: Megan, Gigi, Liz, Mama-jeans en nog een aantal andere.

 Helaas kun je dit jeansmerk niet vinden in onze webshop. Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt of bent u al bekend met het merk? Dan bent u van harte welkom in één van onze filialen!
✓Huiskes mode Heerde
✓Huiskes mode Lochem
✓Huiskes mode Velp
✓Huiskes mode Vaassen
✓Huiskes mode Raalte
✓Huiskes mode Twello