Naar boven
  • Groot assortiment
  • Reserveer: en kom passen
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies
  • info@huiskesmode.nl
  • Bestellen Tel: 0578-572395

Betty Barclay

Betty Barclay Een favoriet van vele vrouwen, Betty Barclay! Ontdek nu de actuele collectie met de leukste modeitems en trends. Dankzij de uiteenlopende dessins, kleuren en pasvormen is er voor ieder wel wat wils. Zowel voor de casual als voor de elegante look kun je bij het merk terecht.

Betty Barclay 

De geschiedenis van Betty Barclay is lang, heel lang! Het verhaal van het merk begint in Europa in 1938 wanneer Max Berk een lingeriefabriek in Mannheim overneemt. Tegenwoordig is Betty Barclay mode in meer dan 60 landen verkrijgbaar. Dit damesmode merk wist zich voortdurend uit te breiden waardoor er een complete lifestylecollectie is ontstaan. Naast de Betty Barclay kledingcollectie heeft het damesmerk nu ook een enorm assortiment aan beautyproducten, schoenen en accessoires. Bij ons vind je Betty Barclay online, maar ook al onze filialen zijn Betty Barclay verkooppunten. In ons assortiment vind je een ruime collectie van Betty Barclay. Denk aan prachtige jeans, stijlvolle Betty Barclay vesten en blousjes, maar ook elegante jasjes die zowel als een tussenjas of als colbert kunnen dienen. De dameskleding van Betty staat voor trendy, met een elegant tintje! Met een uiterst scherp oog voor detail weten ze ons telkens weer te verrassen, onder andere met leuke jurkjes, maar vooral de comfortabele Betty Barclay jeans valt bij de meeste dames in de smaak. Ook kwaliteit staat bij het merk hoog in het vaandel, kortom vind jij het belangrijk dat je kledingitems met oog voor detail zijn gemaakt, maar ook vrouwelijk en elegant zijn? Dan is de Betty Barclay vrouwenmode echt is voor jou!


Betty Barclay bij Huiskes Mode
Het merk vindt u in al onze Huiskes vestigingen en online kunt u alvast wat inspiratie op doen. Wij bieden online de mogelijkheid om het artikel(en)  waar uw oog op is gevallen te reserveren, u kiest dan naar eigen voorkeur één van onze winkels om te komen passen. 

✓Huiskes mode Heerde
✓Huiskes mode Lochem
✓Huiskes mode Velp
✓Huiskes mode Vaassen
✓Huiskes mode Raalte
✓Huiskes mode Twello