Naar boven
  • Groot assortiment
  • Reserveer: en kom passen
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies
  • info@huiskesmode.nl
  • Bestellen Tel: 0578-572395

Batida

Batida Huiskes mode heeft Batida jurkjes in overvloed. Het leuke van de collectie is dat het lekker makkelijk te combineren is. Je draagt Batida fashion zowel door de weeks als voor een bijzondere gelegenheid, het is maar net hoe jij het combineert.
Voel je als een Griekse godin in een jurkje van Batida

Opzoek naar een eyecatcher van een jurk? Dan is het zeker de moeite waard om eens te kijken tussen de dames jurken van Batida. Dit Griekse merk valt op tussen alle andere dames jurken door de prachtige motieven en dessins. Houd je van chique dameskleding en zoek je een jurkje voor een speciale gelegenheid? De vrouwelijke Batida jurkjes stralen elegantie uit waardoor je zelfverzekerd voelt en zult stralen. Batida fashion heeft trendy jurkjes die je prima door de weeks aan kunt als op een zakelijke gelegenheid of een avondje uit met de meiden! Deze jurken van hoogwaardige stoffen gemaakt zijn, je hoeft je dan ook geen zorgen te maken dat het tekent. De prachtige dessins zorgen ervoor dat alle oneffenheden verdoezeld zijn. Heb je liever een effen jurk? Ook die hebben wij in onze Batida collectie!

Zomer's merk!
Het merk Batida vindt u bij Huiskes Mode alleen in de zomer. Afgelopen zomer hebben wij ook onwijs veel leuke wijde pantalons binnen gekregen; bloemendessin, retro, of palmbladeren! Kortom, de keuze is reuze! Vrolijk worden wij er van! Ook hebben wij bijpassende jasjes en shirtjes in het assortiment! De broeken zijn lang van lengte en kunnen zowel met pump als met gymp worden gedragen, maar natuurlijk ook easy met een slippertje! Luchtige stoffen, comfortabele pasvorm; fijne sets voor op de zonnige dagen!

Batida fashion bij Huiskes Mode
Dit merk vindt u in al onze Huiskes vestigingen en online kunt u alvast wat inspiratie op doen. Wij bieden online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen te reserveren, u kiest dan naar eigen voorkeur één van onze winkels om te komen passen. 

✓Huiskes mode Heerde
✓Huiskes mode Lochem
✓Huiskes mode Velp
✓Huiskes mode Vaassen
✓Huiskes mode Raalte
✓Huiskes mode Twello