Naar boven
  • Groot assortiment
  • Reserveer: en kom passen
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies
  • info@huiskesmode.nl
  • Bestellen Tel: 0578-572395

Barbara Lebek

Barbara Lebek Lebek staat bij ons bekend om de prachtige jassen. Iedere jas is met oog voor detail gemaakt, geen wonder ook dat ze van uitstekende kwaliteit zijn. Onze klanten dragen de jassen een langere tijd en dat gaat gepaard met een groot plezier. Wie weet zit er ook wat voor jou tussen? Neem gerust een kijkje of kom langs om te passen.
Barbara Lebek damesmode
Damesmode die tijdloos, comfortabel en trendy is, drie woorden die het merk goed omschrijven. Wil je graag kleding kopen waar je chique in voelt? Kijk dan eens tussen de Lebek collectie. Het merk richt zich voornamelijk op de moderne vrouw die zich graag sportief maar toch hip kleed, de mode is dan ook gedetailleerd. De  zomer- tussen en winterjassen van Barbara Lebek maken iedere outfit compleet.

Dit duitse merk, dat al sinds 1921 bestaat, weet het jarenlange succes te behouden door de sterke en uitzonderlijke prijs en kwaliteitsverhouding. Met de mode van Barbara Lebek is de vrouw van rond de 40 hipper dan ze zichzelf voorstelt. Wil je eigentijds blijven en ogen als een moderne vrouw? Dan is Lebek damesmode wel wat voor jou!

Om het shoppen voor jou nog gemakkelijker te maken hebben, wij de collectie die in de winkel hangt ook aan de webshop toegevoegd. Online kopen is geen optie maar je favoriete artikel reserveren wel.

✓Huiskes mode Heerde
✓Huiskes mode Lochem
✓Huiskes mode Velp
✓Huiskes mode Vaassen
✓Huiskes mode Raalte
✓Huiskes mode Twello