Naar boven
  • Groot assortiment
  • Eenvoudig reserveren
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies
  • info@huiskesmode.nl
  • Personal Shopper? Tel: 0578-572395

Baileys

Baileys Trendy mannen zijn gek op dit merk. Dit is natuurlijk niet zo raar, want Baileys stelt niet alleen het draagcomfort voorop maar ook de trends. Ieder item uit de collectie is stoer en hip, precies wat de moderne man zoekt!
Baileys herenmode 

Baileys is een Nederlands merk dat sinds 1955 werd opgericht. Het familiebedrijf heeft al die jaren vakmanschap als één van de belangrijkste punten in de organisatie gehad. Baileys herenmode dankt het succes dan voornamelijk ook aan de kennis die met de jaren is vergaard. Zo weet het merk hoe de kwaliteiten gewaarborgd kunnen worden en wat de heren wel en niet wensen te zien in de collecties.

Baileys staat voor....... 
Baileys kleding is gemaakt voor de man die van casual, hip en comfort houdt. Dit herenmodemerk maakt voornamelijk truien, polo's en vesten welke zoal stoer als gekleed zijn. Door het ultieme draagcomfort van het merk voelen vele mannen zich thuis in de mode van Baileys. Dit laatste komt natuurlijk ook door het gebruik van hoogwaardige materialen en luxe afwerkingen.

Baileys Fashion bij Dekker Mannenmode
Dit merk vindt u in al onze Huiskes vestigingen en online kunt u alvast wat inspiratie op doen. Wij bieden online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen te reserveren, u kiest dan naar eigen voorkeur één van onze winkels om te komen passen. 

✓Dekker mannenmode Heerde
✓Dekker mannenmode Twello