Naar boven
  • Groot assortiment
  • Eenvoudig reserveren
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies
  • info@huiskesmode.nl
  • Personal Shopper? Tel: 0578-572395

B-three

B-three De trendy kleding van B-three is een aanwinst voor onze collectie. Lekker vrouwelijk en elegant, zonder dat het schreeuwerig of opvallend is. Eenvoudig, maar toch weer uniek!
B-three

Hoogwaardige dameskleding voor een betaalbare prijs. Zowel voor de prijs als voor kwaliteit kun je dus bij B-three terecht! B-three is een specialist in blazers en jasjes, het ideale merk wanneer je opzoek bent naar een bovenstuk. De jasjes en blazers van B-three zijn altijd voorzien van stretchvoering. De stof beweegt lekker met u mee en zorgt voor het ideale comfort. Naast jasjes en blazers heeft B-three ook andere mooie kleding-items, denk hierbij aan prachtige jurken, rokjes en blouses.  


Hippe of feestelijke kleding, B-three it is! Het merk richt zich op de moderne vrouw die zelfbewust is en precies in details weet wat ze wil. De snel veranderende collectie met hippe kleding is dan ook eigentijds en voldoet aan de trends die op dat moment veel gedragen worden. De ontwerpen zijn niet schreeuwerig, ze zijn ingetogen en vrouwelijk terwijl ze ook een stoere look af kunnen maken. Onze verkoopadviseurs kunnen je precies vertellen wat de nieuwste items van de collectie zijn. De koffie staat hoe dan ook altijd klaar!

B-three bij Huiskes Mode
Het merk vindt u in al onze Huiskes vestigingen en online kunt u alvast wat inspiratie op doen. Wij bieden online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen te reserveren, u kiest dan naar eigen voorkeur één van onze winkels om te komen passen. 

✓Huiskes mode Heerde
✓Huiskes mode Lochem
✓Huiskes mode Velp
✓Huiskes mode Vaassen
✓Huiskes mode Raalte
✓Huiskes mode Twello