Naar boven
  • Groot assortiment
  • Eenvoudig reserveren
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies
  • info@huiskesmode.nl
  • Personal Shopper? Tel: 0578-572395

Angels

Angels Aan welke eigenschappen moet jouw broek voldoen? Eén ding is zeker: je moet je er thuis in voelen! Dit heeft het broekenmerk Angels dan ook als uitgangspunt genomen; comfort staat hoog in het vaandel! Angels is bij Huiskes Mode één van de favoriete merken. Benieuwd waarom? Lees dan verder!
Angels broeken

Het Duitse merk Angels is één van de vele jeans merken op de wereld. Toch weet het Duitse merk zich te onderscheiden in de damesjeans markt. Dit komt mede door het centraal stellen van kwaliteiten, pasvormen en hoge taillebanden, wat vele vrouwen toch als prettig ervaren. Een Angels broek is gemaakt voor de hippe vrouw die precies weet wat ze van haar broek verwacht. De broeken van Angels hebben de juiste kwaliteit om er een hele poos plezier van te hebben, daarnaast zijn ze natuurlijk niet weg te denken dankzij de ideale pasvormen! Geen wonder dat er dan ook steeds meer fans bij komen!

De modellen van Angels
Om de zoektocht naar de perfecte jeans gemakkelijker te maken heeft Angels haar jeansbroeken collectie onderverdeeld in drie modellen. Het model 'Angels Dolly Jeans' kenmerkt zich door de bovengemiddelde wijde pasvorm en de hoge taille. Wanneer een smalle skinny jeans niet helemaal jouw ding is, dan zijn de rechte pijpen van deze broeken ideaal voor jou! Een ander populair model van Angels is 'Angels CICI', een recht model, de pijpen zijn recht in combinatie met een hoge aansluitende taille. De 'Skinny broeken' van Angels zijn tegenwoordig niet meer uit het modebeeld weg te denken en worden dan ook vaak gecombineerd met een losvallende tuniek of oversized blouse. De hippe smalle pijpen en de hoge taille maken deze Angels broek heerlijk comfy en super hip!Angels bij Huiskes Mode
Het merk vindt u in al onze Huiskes vestigingen en online kunt u alvast wat inspiratie op doen. Wij bieden online de mogelijkheid om het artikel(en)  waar uw oog op is gevallen te reserveren, u kiest dan naar eigen voorkeur één van onze winkels om te komen passen. 

✓Huiskes mode Heerde
✓Huiskes mode Lochem
✓Huiskes mode Velp
✓Huiskes mode Vaassen
✓Huiskes mode Raalte
✓Huiskes mode Twello