Naar boven
  • Groot assortiment
  • Eenvoudig reserveren
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies

Alberto Jeans

Alberto Jeans Een prachtig Duits merk. De broeken van Alberto zijn geschikt voor iedere gelegenheid en look. Zowel de zakelijke man als de allerdaagse casual man kan slagen bij het merk. De heren broeken van Alberto zijn passend bij de laatste trends en styles.
 
Eine Hose ist eine Hose?

Het Duitse merk Alberto broeken vindt van niét. Wanneer het ontwerp af is worden er zich een aantal dingen afgevraagd: Welke materialen gebruiken we, welke zijn nog beter zijn dan die we al kennen? Wat maakt een pasvorm zo perfect? Welk geluid horen we bij het openen en sluiten van de gulp? In welke mate veranderd de broek na een dag dragen? Hoe voelt de broek aan wanneer hij een frisse wasbeurt heeft ondergaan? Hoe zorg je er uberhaupt voor dat je lievelingsbroek je lievelingsbroek blijft?

Onderscheidend vermogen 
Het doel van het merk is voor iedere trend, iedere gelegenheid en iedere pasvorm het hoogst mogelijkste draagcomfort te bereiken. Daarbij is 'de situatie', zoals lang zitten, lang staan, lang onderweg, veel beweging, wisselende temperaturen etcetera, prioriteit.  Alberto broeken blijven een favoriet bij vele klanten. Het merk staat met name bekend om de zogenoemde Alberto jeans broeken. Zo heeft het merk een basiscollectie aan heren broeken die je ieder seizoen terug zal vinden in ons assortiment. Er vinden kleine aanpassingen plaats wat betreft de stofkeuzes en een moderne twist om aan de laatste trends te voldoen. De broeken van Alberto vind je bijvoorbeeld ook in vele seizoenskleuren welke op dat moment veel gedragen worden, niets is ons te gek! En zeg nou eerlijk, ieder seizoen is er weer een kleur in de mode die ook jij wel wilt hebben!


Alberto pantalon en jeans
Alberto heeft natuurlijk niet alleen denimbroeken, maar ook prachtig geklede pantalons. Dankzij de jarenlange ervaring weet het merk zo de kwaliteit te waarborgen dat ook de Alberto pantalon een ideale pasvorm heeft met een bijpassend comfort. Ook hier wordt er rekening gehouden met de laatste trends. Kortom of je nou voor een Alberto spijkerbroek kiest of een traditioneel Alberto model, je bent altijd trendy en gestyled. 

Alberto pants kent de volgende modellen:
Stone: Normale 5-pocket, Rechte pijp, normale hoogte, ritssluiting
Pipe: Smalle 5-pocket, Smalle rechte pijp, normale hoogte, ritssluiting
Lou: Chino, Smalle pijp. Normale hoogte, ritssluiting

Alberto Jeans bij Dekker Mannenmode
Het merk vindt u in onze Dekkervestigingen en online kunt u alvast wat inspiratie op doen. Wij bieden online de mogelijkheid om het artikel(en)  waar uw oog op is gevallen te reserveren, u kiest dan naar eigen voorkeur één van onze winkels om te komen passen en waar wij u kunnen voorzien van een passend advies. 
✓Dekker mannenmode Heerde
✓Dekker mannenmode Twello