Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Snelle leveringen
  • Veilig betalen met iDEAL, Creditcard of AfterPay
  • Eenvoudig retourneren
  • ✔ Mode voor alle leeftijden

Colberts & Blazers

Dekker Mannenmode heeft een variërend aanbod aan blazers en colberts. De merken die wij aanbieden zijn modern, stijlvol, maar ook prima te dragen tijdens een zakelijke gelegenheid.

Heren colberts online

In onze online shop vind je diverse merken met colberts en blazers. Het is aan u om te bepalen welk merk meer u style benadrukt. Ben u meer een type die eerder voor een sportief colbertje zou gaan? Dan zou je eens moeten kijken bij de collectie van Fellows. Colberts kun je natuurlijk op verschillende manieren dragen. Combineer je het met een overhemd, dan is het al gauw erg zakelijk en chique! Is het buiten erg koud en gaat comfort voor fashion? Dan kun je een blazer ook prima met een trui combineren, het mooist is dan om voor een casual colbert te gaan. 

Herenpakken

Bij Dekker Mannenmode vind u ook complete heren kostuums. Dus niet alleen colberts die geschikt zijn voor zowel een zakelijke gelegenheid, maar ook prima tijdens een bruiloft gedragen kunnen worden. Het voornamelijk het merk Digel, welke ons assortiment siert met de prachtige herenpakken.