Naar boven
  • Groot assortiment
  • Eenvoudig reserveren
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies

Dames

Huiskes Mode heeft dameskleding van uiteenlopende merken; Betty Barclay, Bloomings, In Shape, Tramontana, Freequent en vele anderen. Een deel van ons assortiment vindt u op onze webshop. De merken die u online niet vindt, maar wel in onze merkenlijst staan, vindt u in onze winkels.

Winkelen bij Huiskes Mode

Bij Huiskes Mode staat het contact met de klant,  het extra beetje service en dus de fysieke aankoop in de winkels centraal.  Dat is wanneer wij en hopelijk ook de klant van een geluksmomentje mogen spreken. Naast onze zes vestigingen hebben wij in 2016 besloten ook een online platform te bieden aan onze klanten, waardoor wij vervolgens nog meer geluksmomenten kunnen creëren! 

Damesmode
Naar welk kledingstuk je ook op zoek bent, Huiskes Mode heeft gegarandeerd wat voor jou! Wij bieden mode voor hem en haar of je nou 25 of 99 jaar bent.  Online geldt er een kleiner aanbod dan bij ons in de winkels. Voor de dames hebben wij de volgende merken op onze webshop:
Onder het kopje merken vindt u de het merkenoverzicht, daarbij staat ook vermeld welk merk u online/offline kunt vinden. Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt en bent u benieuwd naar ons verdere assortiment? Kom dan gerust eens langs in één van onze winkels. Bent u naast de nieuwe collectie ook benieuwd naar de SALE? Klik dan op deze link.

Wij denken met u mee !
Huiskes Mode heeft een meedenkend karakter, wij begrijpen dan ook dat jouw stijl afhankelijk is van meerdere factoren zoals: het seizoen, je budget, je mood. Wij inspireren onze klanten dan ook graag met onze Huiskes Looks en onze facebook pagina. Ook houden we rekening met jouw budget, in en buiten het seizoen wordt er sale aangeboden op onze pagina.  Mocht je twijfelen over een bepaalde aankoop, retourneren is ook in de sale een optie! Lees hier meer over ruilen en retourneren. 

Ben je opzoek naar een specifieke outfit, bijvoorbeeld voor een feestje, raadpleeg dan onze merkenlijst, wellicht zit er wel een merk tussen wat jij helemaal te gek vindt! Wij adviseren voor gerichte vragen, merken of items contact met ons op te nemen (0578 572 395) zodat het meest passende advies kan worden gegeven

Welke maten bieden wij?
De maatrange die wij voeren is per merk verschillend. In principe kunt u er van uit gaan dat wij voor ieder in de categorie 38 tot en met 48 aanbod hebben. Er zijn een aantal merken, zoals Elvira Casuals ,In Shape en  Freequent. Zo nu en dan komen er broeken binnen in maat 50.