Naar boven
  • Groot assortiment
  • Reserveer: en kom passen
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies
  • info@huiskesmode.nl
  • Bestellen Tel: 0578-572395

PRINTS - how to wear?

01 januari 2018 -
 

℘ Bekijk hier de Huiskes-Looks

Rock de print on print trend

De trend die nooit uit de mode zal raken: Het combineren van prints met nog meer prints.
Bovendien blijft het lastig om hier een goeie balans in te vinden want er bij lopen als een wandelend circus; dat willen we natuurlijk niet !

Een aantal print on print inspiraties op een rij:
1. Kies voor een effen kleur: door een effen kleur tussen de prints te dragen zorg je voor rust en voorkom je dat ze met elkaar vloeken.
2. Fijne prints: Neem subtiele prints die goed bij elkaar passen zodat  ze goed samenvloeien. Bijvoorbeeld een streepjes shirt met daarnaast een panterprintje.
3. Wil je graag één geheel creëren? Dan kun je er voor kiezen om je boven- en onderkleding in de zelfde print te dragen. Weet ook dat wanneer je hier voor kiest je automatisch een stuk langer lijkt! Een leuk meegenomen voordeel dus!
4. Tenslotte kun je nog spelen met kleurtinten om een rustige en complete look te creëren. Laat bijvoorbeeld de kleur rood die in je jurk voorkomt ook terug komen in je jas.

Welke prints zien we dit najaar veel?
 

Dierenprints en details van dieren
De panterprint blijf binnen de prints één van de belangrijkste, maar dat zal je vast niet verbazen, of wel? Van tops tot broeken en sneakers, ze zijn allemaal verkrijgbaar in panterprint en zelfs in verschillende kleurnuances! De print is en blijft tijdloos, we zien hem dit jaar veel in combinatie met felle kleuren. 

Shine like a star
Sterren, zowel grote als kleine, op jeans, truien en shirts. Soms zijn de motieven meegeweven in de stof en soms wordt er gebruik gemaakt pailletten en andere glitter steentjes. Dit geeft een extra touch aan het item. 

Flower power
Hiermee bedoelen we natuurlijk de bloemenprint. In het modebeeld zien we veel varierende bloemenprints, van klein naar groot, voornamelijk op blazers, truien, shirts en blouses.

Aziatische prints
Insecten prints met een Aziatische twist, libelles, vlinders et cetera

Leger
Army, military, camouflage, legerprint.. Er zijn vele benamingen voor deze trend en ook vele uitvoeringen. Wat opvalt is dat de bomberjasjes en broeken vaak een gekleurde bies/boord bevatten. De winkels hangen er vol mee! Combineer deze print met een skinny jeans en een paar stoere kisten! 

Koppelen we de printjes aan de trends van dit najaar, dan zien we hele aparte en gave creaties. Zoals een insectenprintje op een blouse met een trompetmouw of grote Aziatische prints en vogels op een bomberjacket van fluweel.
 

Make a statement 
Combineer een felle kleur met een leuke print en maak een statement. Op deze wijze creer je een echt opvallende look.  Wat we dit najaar met regelmaat tegen komen is een grote gekleurde coltrui met daaronder een panterprint rok/jurk! Heerlijk nonchalant maar trendy!

Deze te gekke prints (en natuuuuuuuuuuurlijk nog vele meer) met print scoor je zowel online als offline bij Huiskes Mode !


 
 
 

Wil je nog meer lezen?

Fashion tips
De perfecte spijkerbroek
De trend Athleisure