Naar boven
  • Groot assortiment
  • Reserveer: en kom passen
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies
  • info@huiskesmode.nl
  • Bestellen Tel: 0578-572395

Het perfecte pak voor jou!

15 maart 2019 -
Heb jij al een leuk kostuum aangeschaft voor dit seizoen? Of weet je niet zo goed hoe je het dragen moet? Aan de hand van verschillende exemplaren zul je zien dat er voor ieder een weg is voor het dragen van zo’n zomers snoepjespak! De collectie van &CoWoman is dit seizoen weer lekker gekleurd. We zien de kleuren rood, geel, roze, panterprint en gestipt zwart/wit. Van zowel het rode thema als het panter thema hebben wij een kostuum. 


 

Is deze trend voor iedereen geschikt? Ja zeker, iedereen komt ermee weg.  Een maatje meer of minder: deze trend hoeft absoluut niet te schuwen.  Voor wie wat voller is komt mooi uit in een pak dat iets losser valt: bijvoorbeeld een brede broek met hoge taille en een jasje  wat net wat groter uitvalt. Extra lengte en dus een slanker silhouet creëer je door de look af te maken met een goed paar hoge hakken. Fashionable gekleed voor een feestje of een dag op kantoor (afhankelijk van de kleur/print). Maaaaaaaaaaaaar… dan zijn we er nog niet. Wat draag je onder de blazer van je te-gekke-suit!? Een blouse staat wat chiquer (zie afbeeldingen hier boven), een t-shirt of sweater (zie afbeeldingen hier onder) maken het geheel net als sneakers wat draagbaarder. 


* Spring Summer collectie Opus
 
Belangrijk is, is dat de schouderlijn goed zit. Tenzij je voor de look met extreem brede schouders gaat, wat we wel eens voorbij zien komen op de catwalk. Blazers met een brede, afhangende schouders doen het ook goed voor de dames met een kleine maat. Kleinere dames kunnen de benen optisch verlengen door voor een broek met een hoge taille te kiezen, in het meest gunstige geval (ook voor extra lengte) laat deze broek de enkels bloot.

Heb je geen zin in hakken? Of is het voor jou na jarenlang oefenen nog steeds een struggle hierop te lopen? Wees gerust en kies dan voor een sneaker! Of All Stars! Draag sneakers onder je kostuum en je zult zien dat je look een hele andere look krijgt; sportief, allerdaags, lekker nonchalant!

Ik wil wel, maar weet niet hoe.......
 Het dragen van een zuurstokroze, panterprint, of flamingo-pak vraagt al genoeg lef…. Maar is wel heel gaaf! Maar wat voor schoenen draag je hier dan bij?  Kies je voor hakken dan trek je snel de aandacht naar je toe en maak je een statement! Ga je voor een combinatie van gewaagd maar toch subtiel, kies dan voor de sneaker!


*Bovenstaande outfit > In Shape, shirt Tramontana

Van de volgende merken hebben wij leuke pakken:


Lees ook onze andere blogs:

- Feiten en fabels over polyester
- Travel kwaliteit 
- Prints