Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Snelle leveringen
  • Veilig betalen met iDEAL, Creditcard of AfterPay
  • Eenvoudig retourneren
  • ✔ Mode voor alle leeftijden

Blog

De kleurtest
01 november 2018 -
Welke kleuren passen bij jou? Het vergt wat tijd.... maar na een aantal stappen weet je als het goed is welke kleuren het meest geschikt zijn voor jou! Wat zegt je gevoel? Koele of warme kleuren? Gedempt of helder? We gaan het zien!
Lees meer
Trends autumn/winter 18
01 september 2018 -
Dit najaar zien we veel modetrends met invloeden van vroeger, uiteraard in een moderner jasje in combinatie met nieuwe frisse kleuren.....
Lees meer
PRINTS - how to wear?
01 januari 2018 -
Op welke manier combineer jij je prints? Draag jij bijvoorbeeld je panterprint ook in combinatie met een streepje of is dat voor jou een mismatch? Benieuwd naar tips, inspiratie, do's en don'ts? Lees dan verder!
Lees meer
FASHION TIPS
07 augustus 2017 -
We hebben allen wel eens moeite met het kiezen van een leuke outfit, bijvoorbeeld wanneer de keuze weer eens reuze is wanneer je voor je kledingkast staat... Maar weten we eigenlijk wel zo goed hoe we kledingstukken met elkaar combineren en hoe we het zo gunstig mogelijk kunnen maken voor ons figuur? Deze blog gaat voornamelijk over het creëren van lengte en speciaal voor jullie hebben we de belangrijkste tips om goed voor de dag te komen op een rij gezet ! Veel leesplezier!
Lees meer
Maak kennis met de trend Athleisure!
01 juni 2017 -
Voor iedereen die nog niet helemaal bekend is met deze trend, we brengen je even up to speed!
Lees meer