Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Snelle leveringen
  • Veilig betalen met iDEAL, Creditcard of AfterPay
  • Eenvoudig retourneren
  • ✔ Mode voor alle leeftijden

Blog

PRINTS - how to wear?
01 december 2017 -
Op welke manier combineer jij je prints? Draag jij bijvoorbeeld je panterprint ook in combinatie met een streepje of is dat voor jou een mismatch? Benieuwd naar tips, inspiratie, do's en don'ts? Lees dan verder!
Lees meer
FASHION TIPS
07 augustus 2017 -
We hebben allen wel eens moeite met het kiezen van een leuke outfit, bijvoorbeeld wanneer de keuze weer eens reuze is wanneer je voor je kledingkast staat... Maar weten we eigenlijk wel zo goed hoe we kledingstukken met elkaar combineren en hoe we het zo gunstig mogelijk kunnen maken voor ons figuur? Deze blog gaat voornamelijk over het creëren van lengte en speciaal voor jullie hebben we de belangrijkste tips om goed voor de dag te komen op een rij gezet ! Veel leesplezier!
Lees meer
Maak kennis met de trend Athleisure!
01 juni 2017 -
Voor iedereen die nog niet helemaal bekend is met deze trend, we brengen je even up to speed!
Lees meer
De perfecte spijkerbroek
01 januari 2017 -
Altijd al willen weten hoe je de perfecte spijkerbroek vindt die jou als gegoten zit? Dan moet je nu verder lezen! Dankzij onze jaren lange ervaring weten wij precies hoe onze klanten de juiste jeans kunnen vinden.
Lees meer
Kledingtips voor het vinden van een leuke outfit
01 januari 2017 -
Ontdek je pasvorm en de kledingstyle die er het beste bij past. Met de kledingtips uit de blog willen wij jou helpen zodat je de leukste outfits samen kunt stellen.
Lees meer