Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Snelle leveringen
  • Veilig betalen met iDEAL, Creditcard of AfterPay
  • Eenvoudig retourneren
  • ✔ Mode voor alle leeftijden

Blog

TIPS TEGEN DE WARMTE
10 juli 2018 -
Met deze prachtige temperaturen hoef je het land niet uit voor je welverdiende vakantie........ Wat doe jij om het hoofd koel te houden? Wij hebben een aantal leuke modetips voor je klaar gezet waardoor je het gemakkelijker zult uithouden!
Lees meer
De kleurtest
20 april 2018 -
Welke kleuren passen bij jou? Het vergt wat tijd.... maar na een aantal stappen weet je als het goed is welke kleuren het meest geschikt zijn voor jou! Wat zegt je gevoel? Koele of warme kleuren? Gedempt of helder? We gaan het zien!
Lees meer
Modekleuren en trends; dames zomer 2018
01 maart 2018 -
Nieuwsgierig? In deze blog kom je alles te weten over de nieuwste kleuren voor aanstaande zomer: een nieuw modekleuren palet. Een uitgebalanceerde kleurkaart van pasteltinten, naturellen en een solide selectie van basiskleur.
Lees meer
Tramontana – City break - Rocky Shores – Trends
01 februari 2018 -
Nieuwe collecties bij Huiskes Mode ! Welke trends gaan we dit voorjaar veel zien?
Lees meer
PRINTS - how to wear?
01 januari 2018 -
Op welke manier combineer jij je prints? Draag jij bijvoorbeeld je panterprint ook in combinatie met een streepje of is dat voor jou een mismatch? Benieuwd naar tips, inspiratie, do's en don'ts? Lees dan verder!
Lees meer
FASHION TIPS
07 augustus 2017 -
We hebben allen wel eens moeite met het kiezen van een leuke outfit, bijvoorbeeld wanneer de keuze weer eens reuze is wanneer je voor je kledingkast staat... Maar weten we eigenlijk wel zo goed hoe we kledingstukken met elkaar combineren en hoe we het zo gunstig mogelijk kunnen maken voor ons figuur? Deze blog gaat voornamelijk over het creëren van lengte en speciaal voor jullie hebben we de belangrijkste tips om goed voor de dag te komen op een rij gezet ! Veel leesplezier!
Lees meer
Maak kennis met de trend Athleisure!
01 juni 2017 -
Voor iedereen die nog niet helemaal bekend is met deze trend, we brengen je even up to speed!
Lees meer
De perfecte spijkerbroek
18 maart 2017 -
Wie kent het niet, de zoektocht naar een nieuwe jeans. Voor de één is het een hele klus en terwijl de ander weer allang de perfecte jeans met de juiste pasvorm heeft gevonden. Door onze jarenlange ervaring met klanten weten we ondertussen welke pasvorm het beste bij een klant past. Onze verkoopsters zijn pas tevreden wanneer de klant het gevoel heeft dat de gepaste broek als gegoten zit! Dit is ook waar deze blog over gaat: ‘Hoe vind je nou een denim broek die als gegoten zit?
Lees meer