Naar boven
  • Groot assortiment
  • Eenvoudig reserveren
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies
  • info@huiskesmode.nl
  • Personal Shopper? Tel: 0578-572395

ACTIES & NIEUWS

Hier vind je de meest recente acties van Huiskes mode en Dekker mannenmode! Houd deze pagina, onze facebook en instagram  in de gaten en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en collecties!  Voorkom dat je iets mist en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! 

CORONA
Informatie over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen vind je hier.
Onze openingstijden zijn: dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 tot 18:00 (let op: géén koopavond). Zaterdag: 09:30 tot 17:00 uur. 


TRENDY EN WARM MET DE JASSEN VAN LEBEK
Barbara Lebek is uiteraard hét jassen-merk bij uitstek. Daarom zetten we haar even in het zonnetje. Lebek combineert handwerk en high-tech technieken. Ook dit seizoen kies je weer uit mooie elegante, maar ook sportieve modellen met oog voor kwaliteit en een goede pasvorm. In onze webshop vind je veel jassen van Lebek. In onze winkels kun je ze allemaal passen.


NEW IN: JERSEY HEMDEN VAN OLYMP. 


Van Olymp hebben wij nieuwe, stijlvolle overhemden binnen: 24/7 dynamic-flex-jersey- all-time-shirt: comfortabel als een T-shirt, stijlvol als een overhemd. Het hemd is actief ademend, snel droog, elastisch (maar liefst 8% elastan), geur-remmend en gemakkelijk te strijken, kortom een echte allrounder - ready to wear - 24 uur per dag! Model: modern fit. Verkrijgbaar in de kleuren: wit, mokka, indigo, light blue, marine, antraciet en zwart. 

Fall Collections 2020
We nemen jullie graag mee door onze herfstcollectie van twee favoriete merken:
Opus en Elvira Casuals. 
De kleuren die er dit seizoen écht uitspringen zijn: oliv tree, minteral green en licht blauw. We zien veel animalprints, plissé, breisels en cotton blends. 


Frank Walder
De verschillende blauwtinten aangevuld met toffeekleurige accenten brengen een herfstsfeer in je garderobe! #FrankWalder #GenevaOnline reserveren, offline passen!

Vanaf heden kunt u de collecties van de webshop alleen reserveren, niet bestellen.
▶︎ Klik hier voor meer informatie


WHAT'S NEW ?
▶︎ Blog modekleuren 2020
▶︎ Reserveer je favoriete artikel
▶︎ Winacties
▶︎ Vacatures

▶︎ Volg ons op facebook: Huiskes, Dekker
▶︎ Volg ons op instagram