Naar boven
  • Groot assortiment
  • Eenvoudig reserveren
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies

ACTIES & NIEUWS

Hier vind je de meest recente acties van Huiskes mode en Dekker mannenmode! Houd deze pagina, onze facebook en instagram  in de gaten en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en collecties!  Voorkom dat je iets mist en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! 

Een seizoen om verliefd op te worden! Bent u stiekem ook zo blij met de naderende zomer? Wij wel! Niet alleen vanwege de aangenamere temperaturen, maar vooral vanwege de lekkere felle kleuren, de lichte soepele stoffen en de prachtige prints. Je kunt wel zeggen dat we een beetje verliefd zijn op wat we hebben ingekocht!!


What to expect of summer 2020?

Maak kennis met maar liefst twee nieuwe merken: Canyon Sportswear & Bianca!

Ben je benieuwd naar deze nieuwe merken? Nog even geduld, de nieuwe colelcties komen er bijna aan! Houd deze pagina in de gaten en blijf op de hoogte!


Online reserveren, offline passen!
Vanaf heden kunt u de collecties van de webshop alleen reserveren, niet bestellen.
▶︎ Klik hier voor meer informatie

SALE
50% korting op de hele wintercollectie!


Dit is hét moment om je garderobe aan te vullen. We hebben de complete wintercollectie afgeprijsd om alvast ruimte te maken voor de voorjaarscollectie. In onze winkels heb je de meeste keus. Op de website vind je ook een deel van onze collectie.
Maak je keuze en reserveer je maat. Wij zorgen dat deze items voor je klaar liggen bij de vestiging van jouw keuze om vrijblijvend te passen.
Zien we je snel?


Vacature 'Parttime verkoopmedewerker Heerde'

▶︎ Klik hier voor meer informatie  


WHAT'S NEW ?
▶︎ Reserveer je favoriete artikel
▶︎ Winacties
▶︎ Vacatures

▶︎ Volg ons op facebook: Huiskes, Dekker
▶︎ Volg ons op instagram