Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Snelle leveringen
  • Veilig betalen met iDEAL, Creditcard of AfterPay
  • Eenvoudig retourneren
  • ✔ Mode voor alle leeftijden

ACTIES & NIEUWS

Hier vind je de meest recente acties van Huiskes mode en Dekker mannenmode! Huiskes Mode verloot leuke prijsjes op ons social media kanaal facebook, houd dus onze pagina goed in de gaten!
Blijf op de hoote van acties en nieuws! Voorkom dat je iets mist en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrie


AUTUMN / WINTER 18 COLLECTIES 'WHAT'S NEW?!'Bladcadeau ' Het leukste om te krijgen, het moeilijkste om te geven'. Wij hebben maar liefst 30x (5 per filiaal) een bladcadeau ter waarde van €50,- verloot. Dames, prijswinaaressen, gefeliciteerd en veel leesplezier!
Winter garden
Winter garden; het nieuwste thema van Tramontana. Een rijk kleurenpalet, met als hoofdkeur smaragdgroen. Winter Garden is een mix en match van prints met delicate, kleurrijke bloemen en polkadots.Shop the Elvira Look

De nieuwe collectie van Tramontana, Forest Fairies, bestaat uit stoere items met ultra-vrouwelijke details, zoals glanzend satijn, zacht velours en romantische ruches. De collectie is geïnspireerd op de natuur. De kleuren okergeel, turquoise en olijfgroen staan binnen dit thema centraal. Worden jullie ook zo enthouasiast van dit thema? ULTRA FEMININE !

Persian Cowgirl, het nieuwe thema van Tramontana. Een mix van prairie en Oosterse sferen. De ondergaande zon, uitgestrekte standen en eindeloze bergen komen samen in deze prachtige najaarscollectie! * Zowel online als in onze winkels verkrijgbaar!  


BLOG ▶︎ Trends + kleuren ▶︎ autumn-winter 18/19 
WHAT'S NEW @ HUISKES MODE?